Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Невероятни дестинации за следващото Ви пътешествие (снимки)

11 декември 2013, 10:27 часа

Вили Бейтс и Цветослава Костова от екипажа на Wizz Air, препоръчват следните дестинации за Вашето следващо пътуване


Рим

Изживяването да посетите Рим е несравнимо. Древният град е изключително красив и спокоен през зимата, това ще Ви даде възможност да вникнете подробно в историята на Италия.

Болоня

Ако ви се пийва първокласно вино, или пък искате да се запознаете с истинския лукс и най-високия стандарт на живот в Италия – посетете Болоня. Декември месец е чудесен да разгледате красивия град, разположен между две реки.

Барселона

Барселона, със средиземноморския си климат и мека зима, Ви кани да разгледате разнообразната архитектура и забележителности от средата на 2-ри век пр.Хр.

Париж

Време е да се запознаете лично със Средновековието и Ренесанса. Романтичният град е с мека зима, а именно това предразполага туристи от цял свят да се разхождат по „Шан-з-Елизе”, и не само…

Дубай

Ходи Ви се на море през зимата и на ски през лятото?! Сега вече имате възможността да се насладите на повече приключения само с едно пътуване до Дубай.

Валенсия

Валенсия е изключителен град с перфектна локация. Леката и приятна зима ще Ви помогне да усетите разликата между различните „лица” на града.

Киев

Киев е един от най-древните градове в Източна Европа. Основан през 5-ти век, той Ви обещава много изкуство, повече архитектурно богатство и изключително красиви зимни гледки.

Лондон

Лондон е градът, който не може да Ви уплаши със сняг. Не пропускайте възможността да бъдете част от удивителната комбинация – култура, архитектура и исторически лукс.

Милано

Начело с чистия си Алпийски въздух, известни всекиму художествени произведения и шикозните бутици, Милано държи класацията на най-посещаваните градове в Европа. Милано е ключът към Италианските Алпи и това го прави сърцето на ски спорта.

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес