Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Efirbet анализ: Какво може да очакваме ако Betway стъпи на родния пазар

02 септември 2021, 10:39 часа •
Реклама

            Когато си говорим за хазартния пазар, жестоката конкуренция между букмейкърите е едно от онези основни неща, които характеризират индустрията в момента. Оказва се, че българският пазар е доста примамлив за редица чужди компании, които искат да се позиционират у нас и да предоставят услугите си на играчите в България. През 2020 г. бе разпространена информация, според която  Betway има амбиции да започне дейността си и в България, но за момента липсва официално потвърждение както от страна на българските органи, така и от казиното.  Запознайте се със следното подробно Betway ревю, където може да бъде открито всичко за бранда и за неговите функционалности и предимства.

Кога и дали можем да очакваме Betway да вземе лиценз за България?

Британският букмейкър Betway e компания, която от своето създаване през 2006 г. насам набира сериозна популярност по целия свят. Брандът застава зад някои от най-големите спортисти и отбори в множество дисциплини в ролята си на спонсор. Но освен това ежедневно генерира стотици хиляди посещения от хазартни ентусиасти по целия свят. Betway e букмейкър, който развива своята дейност в редица пазари в Европа (Италия, Белгия, Румъния) и по света (Мексико, Южна Африка). Като естествен резултат от желанието на компанията да се развива идва и стремежът им да получат одобрение за опериране у нас. Процедурата пред българските компетентни органи за издаване на лиценз отнема време и разрешението за извършване на хазартни дейности обикновено се получава месеци след като са подадени документите. Българското законодателство налага подобна тежка и продължителна процедура с една единствена цел - максимална защита на българските играчи. Предварителната проверка е свързана със защитата на личните данни, финансовите операции и пр.

Какво ще предостави Betway на родния пазар като опции? 

Трудно, почти невъзможно, би било да съберем всички възможности, които Betway предлагат в няколко реда. Затова ще акцентираме краткия си анализ върху нещата, които наистина са впечатляващи в каталога им от бетинг продукти. Ще започнем с поставения в сайта на Betway рекорд - през 2015 г. компанията изплаща най-голямата печалба от слот игра, която се равнява на 17 милиона паунда и е спечелена със залог от 30 паунда. Британският букмейкър не печели своите потребители с атрактивни бонуси и промоции, но тези, които предлага са лесни за изиграване и с нисък праг за активация. След като започнете да играете, пред вас се разкрива пъстра гама от интересни възможности - печалби от губещи залози, завишени коефициенти, разнообразни пазари и още куп други функции, които ще направят играта ви далеч по-вълнуваща.

Интересен факт е, че че домейнът “betway.bg” отдавна е запазен, което ни навежда на мисълта, че компанията е убедена в позитивното развитие на нещата. Betway е на път да стъпи смело на българския пазар и се надяваме, че начинът, по който ще го направи, ще разгърне целия му потенциал пред потребители у нас.

Илиана Симеонова
Илиана Симеонова Отговорен редактор
Новините днес