Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров съжалява за изпуснатите възможности, но 2024-а не е приключила

13 септември 2024, 11:04 часа • 1136 прочитания

Голямата звезда на българския тенис Григор Димитров съжалява за изпуснатите възможности тази година, и особено за US Open, където бе принуден да прекрати участието си на 1/4-финалите заради контузия. Въпреки това Гришо остава позитивен и гледа към оставащите турнири до края на годината, където иска да покаже най-добрия си тенис.

Григор Димитров напусна US Open с разочарование

Говорейки пред bTV за изминалия US Open, Григор сподели: "Беше разочарование за мен. Бях в много добра позиция. За съжаление, с този спазъм, който получих, нямаше какво да направя." Той добави, че през годината е имал и други възможности, от които за съжаление не е успял да се възползва поради една или друга причина.

Григор Димитров

След изпуснатите възможности идват нови шансове

"На много от турнирите играх много добре. Имах и възможности, от които за жалост не можах да се възползвам. Имам да изиграя още няколко турнира до края на годината, в които искам да бъда на абсолютно ниво, да дам всичко от себе си. Винаги съм харесвал тази част от годината, особено накрая. Винаги съм се чувствал доста добре", заяви Димитров.

"За съжаление накрая трябваше да регулирам малко тренировките си и как да се подготвя максимално за последните турнири. Винаги съм натискал малко повече, особено към самия край. Тук трябва да бъда по-фокусиран върху тялото", коментира още той в интервюто си пред bTV.

Междувременно стана ясно, че Григор Димитров ще замени Рафаел Надал на "Лейвър Къп".

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес