Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Себастиан Корда: Кога и къде да гледаме мача на Гришо в Лондон?

19 юни 2024, 06:45 часа • 8366 прочитания

Тенис звездата на България Григор Димитров продължава сезона на трева с двубой срещу 23-тия в света Себастиан Корда от 1/8-финалите на ATP 500 турнира в Куинс, Лондон. Хасковлията ще използва надпреварата като подготовка за третия за годината турнир от Големия шлем - Уимбълдън.

Димитров - Корда в Куинс: Начален час и ТВ

Гришо е поставен под номер 3 в схемата, като лидер е Карлос Алкарас, а втори е Алекс де Минор. Димитров попадна в схемата именно на номер 2 в ранглистата на ATP, като може да го срещне на 1/2-финал. В първия си сблъсък българинът сгази французин без да си дава много зор. 

Григор Димитров

В колко часа започва 1/8-финалът на Гришо в Куинс

Иначе Себастиан Корда и Григор Димитров са се срещали два пъти помежду си. През 2022 година във Вашингтон, американецът се наложи пред собствената публика с обрат 4:6, 6:1, 6:2. През 2024-та в Марсилия нашият представител взе реванш и победи с 6:1, 7:6(5). Утрешният сблъсък между Гришо и Корда е втори в програмата на централния корт в Куинс и ще започне не преди 16:00 часа българско време: Нервите на Григор Димитров не издържаха, българинът е аут от турнира в Куинс (ВИДЕО)

Коя телевизия ще излъчи срещата Григор Димитров - Себастиан Корда

Двубоят на Григор Димитров ще бъде предаван и пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще дава мача на Гришо, е Max Sport 1. Ако нямате възможност да гледате срещата, то можете да проследите Григор Димитров - Себастиан Корда НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ОЩЕ: С подхлъзване на тревата: Григор направи невероятен уинър в Куинс (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес