Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Новак Джокович: Кога и къде да гледаме зрелището в София?

17 септември 2024, 06:00 часа • 12922 прочитания

Тенис звездата на България Григор Димитров излиза тази вечер срещу сръбската легенда Новак Джокович в демонстративен мач в София! Ноле пристига в България по покана на Гришо, а двамата ще опитат да сътворят истинско шоу за зрителите в зала "Арена София".

Димитров срещу Джокович: Дата, начален час и ТВ

Билетите за мача на Григор и Джокович бяха изкупени буквално за минути. Това ще бъде второ посещение на Новак в България, като първото му бе преди повече от десетилетие за снимките на "Непобедимите 2". Сега за първи път Джокович ще играе пред българска публика на родна земя.

ОЩЕ: Григор Димитров помоли Алкарас за услуга, но испанецът отказа категорично (ВИДЕО)

Григор Димитров - Новак Джокович

В колко часа започва мачът между Гришо и Новак?

Рекордьорът по титли от Големия шлем има 12 победи и 1 загуба в преките си дуели срещу Григор. Сега обаче зарядът на мача ще бъде по-различен, тъй като целта е само една - да забавляват феновете. Зрелищният спектакъл във вторник (17 септември) започва точно в 20:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи демонстративния двубой в София

Големият мач между Григор и Джокович ще бъде предаван и пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще излъчи срещата, е bTV Action. От телевизията са подготвили студийна програма преди мача, която ще започне в 19:00 часа.

Ако нямате възможност да гледате мача, то можете да проследите Григор Димитров - Новак Джокович НА ЖИВО в Sportlive.bg. Очаквайте репортаж от срещата, както и още интересни материали около мача, в спортната секция на Actualno.com!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес