Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров: Нямам какво да доказвам на никого! Харесва ми да ме критикуват!

15 септември 2024, 20:31 часа • 2289 прочитания

Първата ракета на България при мъжете Григор Димитров даде обширно интервю пред колегите от bTV Спорт. Хасковлията смята, че няма какво да доказва на никого, освен на себе си. За най-добрия ни тенисист критиките не представляват проблем, а точно обратното - той ги приема като комплимент.

Откровен Григор Димитров: Доказвам само на себе си, никому друг

„Водя една своя битка, то не е битка, но мой вид състезание. Нямам какво да доказвам на никого, само на себе си. Мисля, че съм в позиция, в която мога да искам още от себе си. Разбира се, много искам да спечеля един от тези турнирите от Големия шлем, защото това винаги ми е било голяма цел. Но със сигурност трябва да направя и нужните стъпки преди това", заяви Гришо пред bTV Спорт и не скри намеренията си да продължи да играе, докато тялото го държи.

ОЩЕ: Григор Димитров отвърна на критиците: Цял живот играя за България, знамето и гербът са с мен (ВИДЕО)

Григор Димитров

"Какъв по-голям кеф от това?"

„Ако всеки казва само добро за теб, ако някой твърди, че във всичко си перфектен, значи нещо не е наред. На мен ми харесва да ме критикуват. Навсякъде по света има завист, не само в България. И когато се сблъскам с това, напоследък започвам да го имам като комплимент. Значи си направил нещо. И продължаваш да правиш нещо. Какъв по-голям кеф от това? Ако започна да се захващам за най-малките приказки по мой адрес, това означава да се принизя на това ниво, а в това не намирам никакъв смисъл", смята първата ни ракета.

В същото време Григор Димитров не скри, че  съжалява за изпуснатите възможности, но 2024-та не е приключила (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес