Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

И кметът на Стара Загора видя провокация от Петър Москов

02 ноември 2015, 08:07 часа • 9504 прочитания

И кметовете на БСП имаха на разположение европейско финансиране, но хората не ги предпочетоха. Така кметът на Стара Загора Живко Тодоров отговори на задочно поставен от Валери Жаблянов въпрос какъв щял да е резултатът му, ако е нямало европари.

Коментирайки съкрушителния резултат на местния вот, Тодоров заяви пред Нова телевизия, че той трябва да направи ГЕРБ по-смирена партия. Тодоров категорично не се съгласи, че ГЕРБ печели заради властта, давайки пример с НДСВ. И те имаха цялата власт, а не спечелиха доверието на хората по места, посочи кметът на Стара Загора.

В ромската махала в Стара Загора гласуват предимно за БСП. Не съм гледал протоколите от изборите сега, но смятам, че картината не е по-различна, заяви Живко Тодоров.

Кметът на Стара Загора определи и като удар под кръста реплика на здравния министър Петър Москов за резултата в Плевен – „Плевен падна”. Внушава се, че тръгва да се сваля падишаха, смята и Тодоров. Въпреки това Тодоров не видя нищо странно по места да има коалиции дори между ГЕРБ и БСП. Кметът на Стара Загора разказа и следния виц – обадили се на Миков да коментира резултатите от изборите и той казал, че те са отлични, защото „комунизмът се завръща”. Веднага в отговор Тодоров получи и друг виц – Борисов и Цветанов си говорят и Цветанов казва на премиера: „Има една добра и една лоша новина. Добрата е, че бихме на изборите, лошата е, че никой не гласува за нас”.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес