Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дежурна детска градина и яслена група в Стара Загора

26 ноември 2020, 13:21 часа • 1535 прочитания

Дежурна детска градина и дежурна яслена на група организират в Стара Загора от 30 ноември до 21 декември 2020 г., съобщи Иванка Сотирова, заместник-кмет образование, здравеопазване и социални дейности на Община Стара Загора. Инициативата е на кмета Живко Тодоров, за да бъдат подпомогнати хората, които са денонощно ангажирани в борбата с коронавируса. 

В детското заведение ще се приемат деца на лекари, медицински сестри и санитари, които работят в COVID-отделения, както и на хора с други професии, които са на първа линия в борбата със заразата. 

Децата ще посещават Детска градина N 2 „Зорница”, която се намира на ул. „Стефан Стамболов” 35 в Стара Загора. По-малките могат да посещават дежурна Детска ясла N 7 „Еделвайс” на ул."Княз Александър Батенберг" 30. Телефон за връзка с директора Славейка Георгиева  е 042/62 22 45 .

Нуждаещите се родители трябва да подадат заявления на място в детското заведение и да представят здравния картон на детето, който удостоверява докога то е посещавало ясла или градина и че не  е било в контакт със заразно болни. Освен това родителите трябва да представят и служебна бележка удостоверяваща местоработата им.

Анжелина Велчева
Анжелина Велчева Отговорен редактор
Новините днес