Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Привлечен е като обвиняем побойник на пътя, счупил двете ръце на човек

02 юни 2016, 10:17 часа
Реклама

Софийската районна прокуратура привлече като обвиняем Кристиан – шофьор на лек автомобил, който след като е станал участник в пътен инцидент в гр. София, действайки по хулигански подбуди, е причинил на К.Л. (също участник в инцидента) средна телесна повреда, съобщиха от прокуратурата. 

Кристиан З. е обвинен за това, че на 30 май 2016 г. около 13.00 часа, в гр. София, ул. „Георги Райчев”, чрез нанасяне на удари с юмруци по лицето и ритници по тялото на К.Л., му нанесал побой, довел до двустранно счупване на долния край на лъчевата кост на двете ръце.

Деянието е извършено по хулигански подбуди – осъществено е на публично място, при демонстрация на безнаказаност и пренебрежение на личната неприкосновеност и установените правила, закрилящи добрите нрави в обществото и достойнството на отделната личност. За престъплението се предвижда наказание лишаване от свобода от две до десет години. 

Прокуратурата е разпоредила задържане на обвиняемия до 3 юни2016 г., когато същият ще бъде конвоиран в сградата на Софийския районен съд за разглеждане на искане за неговото по-нататъшно задържане под стража.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес