Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кметът на Елин Пелин към учениците: Вървете напред смело и решително

16 септември 2024, 10:40 часа • 421 прочитания

Кметът на Елин Пелин Ивайло Симеонов поздрави всички учители и ученици по повод първия учебен ден. Ето какво написа градоначалникът: 

Днес е един от най-вълнуващите дни в живота ви - Първият учебен ден! Ден, в който за първи път прекрачвате прага на родното училище и с плахи стъпки пристъпвате в класната стая. С вяра и доверие, подайте ръка на своя учител и заедно поемете по един дълъг път, водещ към знанието, науката и към нови хоризонти.

Подайте ръка на всяко ново другарче и станете приятели в училище и в живота. Вземете новите книжки в ръце и нека те станат ваш другар и ценен помощник в училище. Убеден съм, че с много упоритост и старание ще бъдете добри ученици и успехите ви ще бъдат най-добрата отплата за обичта и грижите на вашите родители!

И накрая, не забравяйте да се радвате на малките стъпки по този път. Всеки успех, дори и най-малкият, е ценен и трябва да бъде отпразнуван! Бъдете здрави, любопитни и ентусиазирани. Желая ви много късмет и успехи в страната на знанието и непресъхващ интерес към него!

На добър час в Първи клас!

Още: Патриарх Даниил ще освети храм в Елин Пелин

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес