Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бизнесът в община Костинброд не спира да се развива

05 септември 2024, 11:24 часа • 643 прочитания

В индустриалната зона на община Костинброд - ул. “Император Константин Велики“, се проведе церемония по първа копка на компания – „Билборд“ АД. Обектът е с размери 4 хиляди квадратни метра, като това е само първият етап от него.

Отец Венцислав Попиванов освети обекта, с молитва за здраве на всички присъстващи и служители на компанията.

Събитието уважиха: г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, архитект Веселин Клянев – главен архитект на община Костинброд, г-жа Диана Димитрова - директор "Корпоративна дистрибуция" в Обединена българска банка (ОББ) и служители на банката, съдружници на компанията, граждани и гости.

Господин Младенов приветства всички присъстващи с - „Добре дошли в града на Император Константин Велики!“, подчертавайки, колко много история стои зад индустрията и културата на общината. Поздрави собствениците на компанията, като ги увери, че бизнесът на територията на общината се развива скоростно, обеща пълноценно сътрудничество и подкрепа, защото община Костинброд защитава интересите на общността и бизнеса в града.

Напомни, че обмислянето и проектирането на формата за развитието на тази дейност – на територията на община Костинброд, се е зародило още през 2007-ма година. Пожела успех, безпрепятствена работа и инициативност.

Компанията, начело със собствениците - господин Калин Генчев и Стефан Генчев, е една от първите, стартирала през 1993 година, като Студио за предпечат и експонация на филми. През 2001 разширява своята дейност, като навлиза в широкоформатния дигитален печат. Същата година прави и първата си решаваща инвестиция в ново оборудване, закупувайки висококачествени машини с марката "Vutek" от водещия американски производител.

След като бързо се установява на широкоформатния пазар, през 2002г. Билборд АД започва да инвестира в развитието и на офсетовия печат и скоро се превръща в лидер на пазара. По-късно групата разширява производствения си парк и открива нова печатна база в град Варна, профилирана и в производството на специализирани хартиени опаковки, като по този начин отговаря на търсенето от своите местни и чуждестранни клиенти на високо-качествени опаковки.

Във външната реклама, Билборд се е установил като безспорен пазарен лидер с над 1000 клиенти, включително най-големите корпоративни компании и реклмни агенции в България. Билборд е първата компания, която инвестира в най-технологично напредналите и ценово ефективни машини, осигуряващи по-голяма гъвкавост на цените и по-бързи срокове за изпълнение на поръчките. В действителност, Билборд постоянно е бил и продължава да бъде модел за подръжание на пазарния сегмент от гледна точка на представянето на нови технологии и възможностите за алтернативни решения, свързани с външната реклама. Компанията предлага цялостен обхват от дигитални и широкоформатни услуги – солвентен, латексов, UV, мастилено-струен, текстилен и 3D печат. Билборд АД има повече от 15 години опит в широкоформатния печат. Продуктите за външна реклама са ядрото на компанията, от както тя е основана. Постоянното нарастване на инвестициите в печатните технологии води до капацитет, който осигурява по-големи и широспектърни услуги.

Пожелаваме на компанията успешна и спорна работа, устойчиво развитие и усъвършенстване, постигнато чрез удовлетворяване потребностите на клиентите.

Добре дошли в община Костинброд!

Още: "Юбилей": Община Костинброд чества 50 г. от обявяването си за град

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес