Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вълнуващи емоции и преживявания ви очакват в хотел Marinela (ВИДЕО)

29 октомври 2021, 18:34 часа • 3398 прочитания

В тези трудни времена всеки има нужда от нещо позитивно и емоционално. Нещо, което ще му повдигне настроението. За щастие, все още има много начини да отпразнуваме това специално време от годината по безопасен начин, следвайки всички разпоредби и препоръки. И да бъдем едновременно отговорни, но и заедно.

Хелоуин, Коледа, Нова година, фирмени поводи… всичко това предстои и нищо не трябва да ни пречи да се наслаждаваме на хубави емоции и приятни преживявания.

Хотел Marinela съчетава безупречни противоеподемични мерки с невероятна програма. Ето какво предстои при нас: вълнуващ Хелоуин, в който маските няма да паднат. Коледни корпоративни партита през ноември и декември, по време на които ще можете най-сетне да видите онези колеги, които месеци наред са само видео изображения. И грандиозна Нова година, с която – няма лошо - да оставим най-лошото назад.

Предлагаме ви възможност да се насладите и на културни мероприятия като представяния на книги, изложби и дамски клуб – понеже културата е онова, което ни свързва.

В хотела има и специално място за мъжете – Gentleman club, който предлага на своите гости отбрана селекция пури за всеки ценител и огромен избор на уиски от най-добрите изби в целия свят. Понеже светът на Бонд е винаги класика.

Сигурни сме, че ще останете очаровани и от най-актуалните ресторанти в България, събрани под един покрив, както и от богатата програма на нощен клуб “Мегами”. Понеже ако има нещо хубаво в това, че дните накъсяват, то е че нощта – по-интересната половина – става по-дълга.

Ако искате да се забавлявате и да отбележите най-големите празници подобаващо – хотел Marinela е вашето място.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес