Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

„Уолтопия“ представя в изложба впечатляващи проекти от света на катерачната и увеселителната индустрия

05 октомври 2020, 13:27 часа • 16934 прочитания

Макар “Уолтопия” често да фигурира в новинарския поток, в България всъщност се знае много малко за това, което нейните служители създават в страната и по света.

След проявения интерес от страна на българските медии към последния ѝ мащабен проект – най-високата катерачна стена на открито в света, “Уолтопия” реши да разкаже повече. Компанията ви кани да посетите изложба от подбрани фотографски и видео разкази, които представят най-впечатляващите ѝ проекти през годините и любопитните им истории. Най-внушителният експонат несъмнено е Walltopia Climbing Center - най-голямата зала за катерене в региона, която също ще можете да разгледате като част от обиколката.

Експозицията ще е отворена до края на месец октомври на адрес бул. Цариградско шосе 111в. Достъпна е за разглеждане и виртуално на сайта на компанията на адрес stories.walltopia.com

Изложбата „Уолтопия истории“ разказва увлекателно за проектите и за пътя, по който една българска компания се превръща в световен лидер в производството на катерачни стени и водещ производител на атракционни съоръжения за глобалната увеселителна индустрия.

Към днешна дата “Уолтопия” има над 1800 проекта в повече от 75 страни на 6 континента. Именно “Уолтопия” прави възможно популяризирането на катеренето като спорт и сред възрастните и сред децата чрез геймифицирани интерактивни стени, и създава и налага идеята за Активно забавление чрез атракционните си продукти, които комбинират забавлението със спорт и здравословни дози адреналин. Въображението и уменията на служителите ѝ в България стоят в основата на уникални продукти, които задават тенденциите на глобалния пазар вече над 20 години, а сред клиентите на “Уолтопия” се нареждат имена от ранга на National Geographic, DreamWorks и Cirque du Soleil.

“Уолтопия” историите ще бъдат разказани и в серия от публикации, които ще представят работата зад проектите и вдъхновението на създателите им.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес