Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ромни, Мадона и Мишел Обама - топ US неудачници

28 ноември 2012, 12:35 часа
Реклама

Американското списание GQ подреди в класация на неудачниците в САЩ за 2012 година. Съвсем логично начело бе поставен неуспелият кандидат-президент Мит Ромни, предаде БЛИЦ.

В списъка са 25 известни личности, които се запомниха през годината със своите провали - лични или обществени. От списанието уточниха, че не могат да изчислят кои неуспехи са по-големи и затова подреждането им е субективно.

Първото място на Ромни бе обяснено с резултатите от гласуването. Според журналистите “решилите веднага да подадат гласа си за него приличат на клиенти в бар, които си тръгват в 4 часа сутринта, сериозно напреднали с алкохола”.

Препоръките към неуспелия републиканец са да се наслаждава на живота край езерото Уинпесоки, като напълно игнорира проблемите на тези свои сънародници, които не са успели да натрупат поне 300 милиона долара лично състояние.

В списъка на главните неудачници попадна и Мадона, чиито концерти и стил на обличане не съответствуват на възрастта на певицата.

Класацията споменава и Мишел Обама заради неуспеха на първата дама да се пребори с неправилното хранене на американците и надебеляването на нацията.

Редактор: Десислава Ушатова

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес