Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пускат билети за допълнителния нощен влак между София и Бургас

25 юни 2024, 12:08 часа

Вече са в продажба билетите за допълнителния нощен влак, който ще пътува през летния сезон от София до Бургас и от Бургас до София през Подбалканската железопътна линия.

Реклама

Композицията ще се движи от 29 юни (събота) от София до Бургас и от 30 юни (неделя) от Бургас за София, като по този начин БДЖ се стреми да осигури още възможности за придвижване във връзка с повишения интерес към пътуване с влак до морските градове през лятото.

ОЩЕ: Втори влак с германски вагони тръгва между София и Бургас

Сезонният нощен бърз влак София - Бургас - София ще пътува в състав от четири вагона със седящи места и един спален вагон със следното разписание:

  • Бързият влак № 3687 от София за Бургас ще потегля от Централна гара София в 23:40 часа и ще пристига в Бургас в 5:55 часа
  • Бързият влак № 3686 от Бургас за София ще тръгва от гара Бургас в 22:50 часа и ще пристига в София в 5:13 часа.

Билети за пътуване с тези влакове могат да бъдат закупени от касите в гарите, в специализираните железопътни бюра и през системата за онлайн билетоиздаване, която е достъпна на електронен адрес: https://bileti.bdz.bg/.

При закупуване на билети за отиване и връщане, пътуващите могат да ползват 20% намаление от редовната цена на билета.

ОЩЕ: От София до Бургас: Тръгва първият влак с новите вагони

Клиентите на БДЖ могат да се информират за разписаниeто на влаковете от електронния пътеводител на официалната страница на дружеството (www.bdz.bg), от служителите на билетните каси и гишетата „Информация”, както и на националния информационен телефон 02/931 11 11.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес