Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Прогноза за времето - 29 октомври 2024 г. (вторник)

28 октомври 2024, 23:12 часа • 454 прочитания

Атмосферното налягане е и ще се задържи по-високо от средното за месеца, сочи прогнозата за времето за 29 октомври.

Какви ще са температурите? 

През нощта ще бъде ясно и тихо. След полунощ на места в равнините ще се образува ниска слоеста облачност или мъгла. Минималните температури ще бъдат между 4° и 9°, в София - около 5°.

Във вторник ще е предимно слънчево. След обяд от запад-северозапад облачността, средна и висока, ще се увеличава. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от север-североизток и с него вечерта ще започне да прониква студен въздух. Максималните температури ще бъдат между 18° и 23°, в София - около 20°.

Слънчево в планините

В планините ще преобладава слънчево време, след обяд облачността, средна и висока, ще се увеличава и вплътнява. Ще духа слаб до умерен вятър от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра - около 9°.

Приятно по морето

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, на места преди обяд ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат между 17° и 20°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Източник: Meteo.bg

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес