Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Николай Марков: България си има собствен път

29 януари 2021, 17:43 часа • 3579 прочитания

"Истинско удоволствие е да гледам и слушам как някакъв семпъл експерт и очевидно недоносче, служител на американското или друго посолство ни дава съвети, напътствия и очертава хоризонти за нашето и държавното ни развитие.

Честно казано и Чаплин би се разсмял на тези паркетни видове, а те наистина вярват, че са международни фактори и някой им иска мнението като особено ценно. Само защото го позволихме", пише експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

"Има нещо много гнило в тази работа, но когато по-глупави от нас и далеч по-неразвити във всяко отношение, тровят средата ни с глупостите си, резултатите ще са винаги катастрофални. И въобще не разбирам как така стигнахме до това положение слепци зрящи да водят и да бъдат фактори в нашето битие и съзнание.

Това е дъно, което не бяхме удряли и колкото по-бързо го осъзнаем, толкова по-лесно ще продължим собствения си път напред, който днес не съществува. Тези нямат нищо общо с нас!

България си има собствен път и по него трябва да стъпват здрави физически и духовно същества от бъдещето, не ретроградни и самовлюбени духове. В това бъдещето няма място за болни души, които да бъдат обгрижвани до безкрайност от здравите.

Дори близкото бъдеще няма нищо общо с това, което е пред очите ви днес."

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес