Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски има сключен договор с Газпром

11 януари 2013, 16:02 часа • 15843 прочитания

По време на декемврийската визита на Тодор Батков и Иво Тонев в Русия, е бил договорен спонсорски договор за „Левски” от газовия гигант „Газпром”, пише в-к „24 часа”.

Поради изискването за пълна конфиденциалност преди уточняването и на втората част по финансовата подкрепа от руската компания към "Левски" никой от "Герена" не признава за вече съществуващия спонсорски контракт.

Изданието твърди, че в момента са в ход разговори на високо равнище за участието на газовия гигант в новия стадион на "сините", като се говори, че той ще се казва „Газпром Арена”.

Шефовете на клуба не искат да загърбват най-бляскавата фигура в историята на клуба - Георги Аспарухов, и пристрастеността на феновете към това домът на "Левски" да е свързан с името на Гунди.

Затова идеята е комплексът в Подуяне, включващ цялата тренировъчна футболна база, залата за художествена гимнастика, стрелбището и всички стари и бъдещи постройки, да се нарича "Георги Аспарухов". А стадионът на "Левски" в комплекс "Георги Аспарухов" ще се казва "Газпром Арена".

Редактор: Пламен Георгиев

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес