Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кой има имен ден днес, 25 юли, 2024 г. Честито!

25 юли 2024, 05:55 часа • 33076 прочитания

На днешния ден - 25 юли 2024 г. - имен ден празнуват Анани, Добри, Енчо, Яни, Янко, Янчо, Ана, Анабел, Анелия, Анета, Ани, Анита, Анка, Анна, Аня, Блага, Вилиана, Яна, Янка. Честит имен ден!

Християнската църква отбелязва на днешния ден Успение на Света Анна. Св. Анна била потомка на Аароновия род и родила Мария, бъдещата майка на Исус. Почита се като един от основните християнски символи на майчинството. На този ден се празнува Лятната св. Анна, която слага края на лятото. Светицата се почита най-вече от жените като покровителка и защитница на бременните невести.

Името Анна е с библейски произход, идва от иврит означава благодат.

Най-оригиналните пожелания за имен ден

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Днес на празника ти ти пожелавам твоят ангел-пазител да те закриля и винаги да бди над теб! Да те пази от неприятности и да е до теб при всяка стъпка, която правиш! Бъди здрав, щастлив, обичан и винаги имай поводи за гордост, постигай всичко с лекота и бъди заобиколен от верни другари, за да празнувате заедно успехите ти!

***

Честит имен ден от цялата компания! Продължавай да си душата на всеки купон! Нека името ти отвори нови врати по пътя, а поводите за празнуване да не свършват!

*** 

Честити имен ден! Бъди здрава, обичана и все толкова красива, колкото е и името ти! Продължавай да си така добра и изящна, да действаш с лекота и увереност! Наздраве за теб!

***

Имената, показват същността на човека, а твоето ти подхожда толкова добре! Славното ти име е идеално за славна и борбена жена, като теб! Носи го с гордост и продължавай да постигаш успехи по пътя си! Честит имен ден!

*** 

Честит имен ден на един от най-важните хора в моя живот! Бъди все така искрен човек, с енергична натура и чиста душа! Носи името с гордо вдигната глава и знай, че аз винаги ще те подкрепям!

*** 

Честит имен ден! Нека днес се лее руйно вино до зори, а празника ти да е изпълнен с хубави емоции и танци с приятели добри! Наздраве!

Сашка Христова
Сашка Христова Отговорен редактор
Новините днес