Kaufland отново е любимата търговска верига на българите

454
Kaufland отново е любимата търговска верига на българите
Снимка: Кауфланд

За поредна година Kaufland е любимата марка на българските потребители. Това показват финалните резултати в тазгодишното издание на потребителската класация „Любимите марки”. Kaufland беше избрана безапелационно за Търговска верига №1 у нас и за Любим международен работодател, като така затвърди авторитета си на пазарен лидер и компания за пример с работодателските си практики и в тазгодишното издание на класацията.

Златно отличие в потребителската класация получиха и био бебешките храни от собствената марка на Kaufland - K-Bio. Те са произведени в Германия, не съдържат оцветители или добавени аромати и са със строго контролирано биокачество. Затова имат одобрението и на Българската педиатрична асоциация. K-Bio са специално разработени, за да отговорят на нуждите на децата от най-ранна възраст и са подходящи за деца от 5, 6, 8 и 12-месечна възраст.

Kaufland е с ценно признание и в категорията собствена марка „Храни и напитки“, където потребителите са гласували своето доверие за продуктите „Брей!“, произведени от български производители.

„Любимите марки“ е единствената потребителска класация у нас. В нея в директен вот в три етапа българите избират своята любима марка в различни категории. По данни на организаторите тази година в гласуването са се включили над 34 хиляди души.

Получените отличия са в резултат на усилията на компанията да предлага на клиентите си несравним избор от качествени и винаги свежи продукти на конкурентни цени. Компанията ежедневно демонстрира грижа към крайните потребители, както и към децата и служителите си, за което потребителите я избраха като победител в най-оспорваните категории.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com