Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Калин Стоянов: Аз избирам екипа, с който да работя. Казвам го за последен път

14 септември 2023, 15:15 часа • 3062 прочитания

Аз избирам екипа, с който да работя. За последен път го казвам и мисля, че трябва да приключим с тази тема. Това каза министърът на вътрешните работи Калин Стоянов пред ресорната вътрешна комисия във връзка със смяната на главния секретар на МВР, както и на областните директори по места.

„След като аз нося отговорност за министерството, дейността и резултатите - би следвало аз да сформирам екипа, с който работя“, заяви Стоянов. Министърът на вътрешните работи подчерта, че всичко това, което се е изговорило в пространството, са внушения и спекулации.

„Категорично съм заявил навсякъде, че в кадровата политика на областните директори няма да се меся. Аз съм избрал областния директор, той ще си избере екипа, с който ще работи“, поясни министърът. ОЩЕ: Властта ще сменя шефове в МВР?

Той коментира и новият главен секретар на МВР. ОЩЕ: Този път бързо: Румен Радев назначи нов главен секретар на МВР

„Случаят с главния секретар – човек, който познавам от много време. Човек с качества и възможности и с начини на взимане на решения, които удовлетворяват всички“, каза Стоянов. ОЩЕ:Правителството гласува Живко Коцев да стане главен секретар на МВР

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес