Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фалшива новина за Кирил Маричков ядоса Дони: Използват името му, за да трупат дивиденти

17 октомври 2024, 16:00 часа • 1302 прочитания

Добрин Векилов - Дони, който в последните години бе неотлъчно до Кирил Маричков като част от супергрупата "Фондацията", искрено се ядоса на фалшива новина по адрес на покойния музикант.

Припомняме, че Маричков си отиде от този свят на 11 октомври, а на 15 октомври бе изпратен в последния си път от много приятели, колеги и почитатели.

Още: Последно сбогом с Кирил Маричков: Огромна опашка на поклонението пред музиканта (СНИМКИ)

Фалшива новина

Без капка свян към покойния Маричков в различни медии започна да се разпространява новината, че колегите му ще му издигат паметник. Това силно разгневи Дони, който прецени, че е редно да каже лично каква е истината: "ФАЛШИВА НОВИНА!!! В доста медии пише, че ще правим паметник на Кирчо! Ще го почетем по много начини и скоро ще ги научите, но моля игнорирайте всички лъжци, които използват името му, за да трупат дивиденти под формата на брой гледания ...", написа Дони в своя Facebook профил, за да стопира измислиците.

Един от начините, чрез които ще бъде почетен Кирил Маричков, е с голям концерт на 30 октомври, с който музикантът планираше да отбележи своята 80-годишнина.

Още: Цяла нощ песни за Кирил Маричков: Фенове се събраха пред дома му, пяха и оставиха цветя (СНИМКИ+ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес