Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борисов към работник: Едно време имахме ордени за герой на труда, сега и ти ще имаш

27 март 2021, 10:50 часа • 5172 прочитания

"Гледай как се строи. Събота-неделя, извънреден труд", заяви премиерът Бойко Борисов във видео, публикувано на страницата му във Facebook и допълни, че до 3-4 дни ще бъде сложен износващ слой и мантинели. Борисов бе на традиционна съботна обиколка със зам. регионалния министър Николай Нанков и двамата заедно провериха как се ремонтират пътните участъци на АМ "Тракия", по-специално участъка около Чирпан.

Премиерът поговори и с работник на място, който сподели, че е завършил хотелиерство: "Едно време имахме ордени за герой на труда, сега и ти щеше да имаш", каза той на работника. "Радвам се, че всичко е ново - банкети, мантинели, асфалтът е проверен", изтъкна още примерът.

"От едната страна - жито. Едни се сърдеха за снега, но това беше изключително важно за реколтата", видя Борисов и допълни: "Ето я нашата армия от валяци, багери".

Друг работник обясни, че кара машините с удоволствие. "От добре става по-добре, господин, премиер", каза работникът и допълни, че иска да кара камион. Борисов обеща да му даде, за да има кариерно развитие.

Той каза че до седмица ремонтирнаото трасе край Чирпан ще е готово и магистрала "Тракия" ще е напълно отворена още за пролетния сезон. Много работа се отхвърли, копаха чак до долу и всичко се направи наново, за да има гаранции, че е качествено. Мантинелите също са нови, всичко е ново", каза Борисов.

Георги Петров
Георги Петров Отговорен редактор
Новините днес