Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

BBILC - наследникът на BBC Център в България

07 октомври 2013, 11:34 часа • 44426 прочитания

Нашият център има дългогодишна и интересна история.

Силното присъствие на Би Би Си в България и изключително големият интерес към предаванията на Би Би Си доведе до създаването през 1994 г. на Центъра на БиБиСи в София, единствен по рода си извън Великобритания. Центърът осигури широк достъп до многообразната издателска продукция на Би Би Си и организира множество събития, популяризиращи не само медийната корпорация, но и британската култура и език.

От края на 2004 г. Би Би Си Център София съществува като независим учебен център и доби популярност най-вече с високото качество на езиковата подготовка в организираните курсове по английски език за деца и възрастни.

ББИЕ Център е подходящата институция за тези, които желаят бързо да напреднат в усвояването на английски език. Центърът гарантира висок стандарт на обучение и преподаване в курсовете по общ и специализиран английски. Преподава се в малки групи, в условията на професионална атмосфера на взаимно доверие.

ББИЕЦ разполага с шест съвременно оборудвани зали в модерна самостоятелна бизнес сграда в центъра на София. На разположение на всички курсисти е библиотека с над 150 оригинални и адаптирани заглавия.

Периодично ББИЕЦ организира за своите курсисти тематични вечери, посветени на англоговорящите страни, техните обичаи и култура.

Центърът организира различни курсове за възрастни, за да удовлетворим желанията и изискванията на всеки, който желае да изучава английски език. Курсистите са стимулирани да използват английски език през цялото време и да се включват в кратки презентации. Преподавателите винаги осигуряват нужната помощ и препоръки.

От средата на м. октомври тази година можете да се включите в новите ни ускорени кратки курсове по общ английски език, както и да се възползвате от промоционалното ни предложение за индивидуално обучение на  атрактивна  цена, където всеки учебен модул включва диагностициране на типичните грешки и целенасочена работа по отстраняването им.

Десислава Мирчева
Десислава Мирчева Отговорен редактор
Новините днес