Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ангел Бончев: Наглите искаха цял бус с пари за мен

19 май 2012, 20:53 часа • 13980 прочитания

Първоначално Наглите поискаха 20 милиона евро за мен в банкноти по 20 - това е сериозен бус с пари. Това заяви отвлеченият от групата Ангел Бончев, предаде Стандарт нюз.

"Не съм демонстрирал богатство, живял съм в панелка, макар да съм я направил както аз искам. Имах служебен мерцедес, когато работех в "Литекс". Ударът не е само срещу мен, въпреки че бившият ми съдружник (б.р. - Гриша Ганчев) се опитва да прехвърли нещата, че съм имал някакви лични проблеми. Бяхме заедно 25 години. Като ме пуснаха, ми казаха - събирай 2 милиона за жената. Тези хора са имали държавен гръб", категоричен е бившият президент на футболния "Литекс".

Той определи като абсудрни твърденията на Нина Хаджийска от фондация "Утре за всеки", че доброволно е превел парите за освобождаването на съпругата си Камелия. "Въпросната госпожа - не знам какво лице има пред обществото - как е вързано това в нейната глава. Тя обвързва известни хора, например Нешка Робева. Нина Хаджийска не я познавам, не бях чувал за фондацията до момента, в който получих смс от Наглите да се обърна към телевизия бТВ, където имало реклама на фондацията. Изпълних го веднага и на тази база освободиха жена ми. Действаха като редактори на предаване, аз само изпълнявах".

"Сега се хващат, че едва ли не съм дарил парите на добра воля, понеже Камелия е освободена в 3 през нощта. Когато всичко приключи, 20 дни не знаех къде се намирам. Камелия не беше добре. С Божията и лекарската помощ тя вече е добре и днес я изписаха. Четвърта година все едно някой ми е написал филм на ужасите и аз участвам - ту в главна, ту във второстепенна роля".

Той още веднъж разказа кошмарния спомен от отрязването на двата му пръста. "Биха ми упойка, ръката ми изтръпна. Чу се "хръц". Бях с вързани очи, ръцете бяха зад гърба ми. Казах им - хора, вие сте луди. И главата да ми отрежете, пак не се знае дали ще ви дадат парите. След това единият пръст е бил изпратен при бившия ми съдружник, а другият - в полицията. Не съм се чувал четвърта година с Гриша Ганчев. След като излязох, бях обвинен в ужасни неща".

Редактор: Сияна Любомирова

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес