Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

20 000 евро за Миодраг Йешич?

03 януари 2013, 12:43 часа • 16586 прочитания

Ръководството на ЦСКА се е съгласило да даде 20 000 евро месечна заплата на Миодраг Йешич, чието име се спряга за заместник на Стойчо Младенов на треньорския пост в ЦСКА. Тази новина разпространи БЛИЦ, твърдейки, че представители на “червените” вече са се срещнали и преговаряли с Йешич. Изданието твърди, че на 1 януари в сръбската столица са били Първан Първанов-Перо и бившият спортен директор на ЦСКА Драголюб Симонович. Там е била договорена сумата, при която сръбският треньор ще поема ЦСКА.

Йешич е наставник на „Наджран” от Саудитска Арабия. Той записа три поредни загуби в последните мачове на тима от местното първенство, а тамошните медии го обявиха за “един от най-некадърните треньори” в страната.

В момента „Наджран” е на 8 място във временното класиране с актив от 19 точки – само на 5 от зоната на изпадащите и на цели 20 от първия в класирането.

Червените фенове няма да забравят титлата, която Йешич помогна да бъде спечелена през 2005 г. Но със сигурност няма да забравят и фиаското на следващата година, когато ЦСКА пропиля аванс от 7 точки пред „Левски”.

На снимката: Миодраг Йешич на пресконференция, която даде на 5 януари 2012 г.

Редактор: Пламен Георгиев

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес