Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Михал Камбарев: Община Смолян може да предлага спокоен и качествен живот*

17 октомври 2023, 16:26 часа • 1823 прочитания

"Община Смолян може да предлага спокоен и качествен живот," каза Михал Камбарев, кандидатът за кмет на Община Смолян от коалицията "Продължаваме Промяната-Демократична България" в предаването „Денят започва“ по БНТ1. Той подчерта, че настоящият момент е критичен и смолянчани вече осъзнават неотложността и необходимостта от промени в Смолян. Камбарев добави, че ключовото предизвикателство в момента е обезлюдяването и липсата на работни места. Според него, за да се преодолеят тези проблеми, е необходимо да се премине през четири основни стъпки.

На първо място Камбарев постави облагородяването на градската среда. Той подчерта важността на подредената и приятна среда за живот в Смолян. Това включва подобряване на инфраструктурата, зелените площи и обществените пространства.

Следващата стъпка е свързана с привличане на инвестиции. Като специалист в тази област, Камбарев заяви, че разбира необходимостта от инвестиции в общината, които биха създали нови работни места и подобрили икономическата стабилност на региона. По негови думи това, от което имат нужда инвеститорите, е отношение. Бизнесът има нужда от кмет, който да ги изслуша, да им помогне, да бъде близо до тях. За съжаление в момента Община Смолян не демонстрира подобно поведение.

“Смолян в момента има нужда от човек, който може да привлича инвестиции, знае как да ги привлича. Смятам, че мога да допринеса с това.” завърши Камбарев и обяви, че има план и знае как да изпълни тези стъпки и усърдно да работи за подобряване на Смолян.

Той подчерта важността на обществената подкрепа и заяви, че е готов да се ангажира с решаването на проблемите на общината и да изпълни своята визия за по-добро бъдеще за жителите на Смолян.

Публикацията е съгласно сключен договор за Местни избори 2023 г. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес