Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защо дъщерята на Стивън Спилбърг стана професионална порно звезда?

26 октомври 2023, 15:49 часа

27-годишната Микаела Спилбърг е най-малкото от седемте деца на режисьора Стивън Спилбърг. Двамата я осиновяват още при раждането ѝ през 1996 г. За нея не се знаеше много, но в последните няколко години, когато тя започна кариера в порно индустрията, интересът към нея рязко се покачи.

Решението на Микаела да се снима във филми за възрастни

През 2020 г. стана ясно по какъв професионален път се е насочила Микаела, след като в интервю заяви: "Винаги съм била много сексуална." През тази година тя каза още: "Основната ми надежда е един ден да стана достатъчно заможна, за да не съм финансово зависима от никого. Не виждам нищо нередно в това да използвам тялото си по начин, по който намеря за добре, за да се издържам. Вече не разчитам на родителите си или на държавата, не че в това има нещо лошо, но на мен ми е неудобно."

Още: Нов сериал за истински срещи с извънземни продуцира Стивън Спилбърг

Микаела Спилбърг с майка ѝ Кейт Капшоу и сестра ѝ Дестри през 2013 г., снимка: Getty Images

Много от порно филмите на Микаела Спилбърг могат да бъдат гледани в най-голямата платформа за филми за възрастни, а от известно време тя развива и личен профил в OnlyFans. Именно там тя сподели на своите последователи, че една от мечтите ѝ е била да стане танцьорка в стриптийз клуб."

Разбира се, родителите на Микаела не са доволни от кариерата на Микаела, но едва ли могат да направят нещо по въпроса, пише Marca.

Още: Защо Стивън Спилбърг уволнява наред персонала си?

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес