Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

За какво ще използва парите си победителят от Hell’s Kitchen Чоткин?

28 май 2024, 10:12 часа
Реклама

След грандиозния финал на Hell’s Kitchen 6, в който есцентричният кулинар Лъчезар Чоткин стана първи в тазгодишния сезон, зрителите заляха с положителни коментари социалните мрежи, доволни от големия победител. Те отбелязаха, че победата е заслужена, а самият Чоткин не спираше да впечатлява аудиторията и шеф Виктор Ангелов през целия сезон. За какво обаче ще използва голямата си награда?

Още: Алекс Гърдева спечели звездния Hell's Kitchen! Но кой ще е големият победител?

Нови приключения

Чоткин разкри всичко за своето представяне пред водещия на подкаста "Кухнята след Ада" - Станислав Иванов. Той призна, че се е чувствал като черната овца и се е борил срещу всички, но е следвал целите си, без да се предава и откровено каза, че грешките, които е допускал, са му помогнали да надгради себе си като професионалист.

Още: Станислав от Hell's Kitchen с разтърсваща изповед за отношенията с баща си

Снимка: NOVA

Чоткин обеща, че ще се завърне в България, за да бъде близо до родителите си и Камелия, на която предложи брак след финала на предаването. Възможно е скоро да видим и сватбата на двамата влюбени, а спечелената награда да допринесе за по-бързото организиране на събитието. Някои източници пък предполагат, че с парите Чоткин ще открие нов ресторант в родния си град. Поне засега той не признава за какво ще използва голямата награда. Победителят на сезон шест сподели, че го очакват много нови кулинарни приключения, които тепърва ще обяви.

Още: Кой ще влезе в новия сезон на Big Brother? (СНИМКА)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес