Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Въпреки годежа: Крис Мартин и Дакота Джонсън са се разделили?

19 август 2024, 10:18 часа

Актрисата Дакота Джонсън и вокалистът и фронтмен на Coldplay - Крис Мартин, се разделиха след седем години връзка и само пет месеца след като обявиха годежа си. Актрисата и певецът са се отчуждили и са решили да прекратят връзката си, пише "Daily Mail".

Съобщава се, че Крис Мартин е "приел връзката им за приключила". През последните няколко месеца те са се опитвали да подобрят отношенията си, но са стигнали до извода, че не могат да бъдат заедно. "И двамата са заети хора, Крис беше в Европа с Coldplay и двамата имат лични приоритети, страсти и работни ангажименти, които естествено не съвпадат. Искаха да се получи, но не се получи, а сега признаха, че е по-добре да продължат напред", разказва близък на двойката. Освен това миналия уикенд 34-годишната Дакота бе забелязана без изумрудения си годежен пръстен, докато е на разходка с кучето си в Малибу.

В последните дни обаче в нови публикации се твърди, че двамата не са прекратили връзката си, а Дакота е забелязана отново да носи годежното си бижу. Очаква се официален коментар, който да сложи край на спекулациите.

Още: Coldplay с песен за непоносимия трафик в Манила (ВИДЕО)

Връзката на Крис и Дакота

Снимка: Getty Images

Годежът на двойката стана известен преди 6 месеца. Тогава беше съобщено, че двамата са решили да се сгодят след шест години връзка. Звездата от "Петдесет нюанса сиво" и 47-годишният Крис Мартин са заедно от 2017 г.

Дакота Джонсън е в страхотни отношения с децата на Мартин от Гуинет Полтроу, за която той беше женен от 2003 до 2016 г. Освен това самата Гуинет също се разбира добре с Дакота, пише БГНЕС.

Още: Бившият мениджър на Coldplay съди групата. Ще спрат ли да изнасят концерти?

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес