Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Виктория от "Ергенът": Браво на Алек, че се осъзна навреме и не си ги прибра вкъщи

14 юни 2024, 15:31 часа
Реклама

Една от най-любимите участнички в третия сезон на "Ергенът" - Виктория, каза какво е мнението ѝ за скандалния финал на романтичното предаване, за който до ден днешен Алек е разпъван на кръст. Причината е, ако сте забравили, че Александър Младенов така и не избра победителка и не посмя да каже решението си в очите на финалистките Магдалена и Надежда, а записа видео.

Реклама

Още: Главният герой в "Ергенът" 4 няма нищо общо с предишните (ВИДЕО)

Виктория го защити

Снимка: Ергенът/Facebook

В предаването "Преди обед" по bTV Айлин, която бе част от сезон 2, и Виктория, която бе сред претендентките за сърцето на Алек, коментираха именно финала на тазгодишното издание. И докато Айлин сподели широкоразпространеното мнение, че е шокирана от решението на Алек и развоя на събитията, Виктория даде доста по-интересн отговор.

"Аз много отдавна казах, че победителката в сезона е една, тоест аз, така че сезонът приключи аз като си тръгнах. И Алек правилно не избра. Все пак, когато не си сигурен в избора си, не смятам, че трябва да даваш надежди. Аз напълно подкрепям неговото решение, така че браво, че се е осъзнал навреме, вместо да си ги заведе вкъщи и тогава да се разделят. Щеше да е по-грозно.", каза Виктория.

Още: Виктор Стоянов: Много, много съжалявам, че участвах в "Ергенът"

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес