Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Уили Нелсън е в лошо здравословно състояние, пропуска турнето си

23 юни 2024, 15:30 часа

Уили Нелсън е принуден да пропусне първите концерти от съвместното си турне с Боб Дилън "по лекарско нареждане". 91-годишният певец трябваше да даде старт на турнето "Outlaw Music Festival Tour" заедно с изпълнителя на хита "Like a Rolling Stone" в Атланта, Джорджия, но се отказа от концерта, както и от други дати в Шарлот и Роли.

Реклама

Но публиката все пак ще може да се наслади на песните на Уили на концертите, тъй като синът му Лукас Нелсън ще ги зарадва със "специален сет". Изявлението, споделено в интернет, гласи: "Нелсън не е в състояние да се справи с тази задача: "Със съжаление ви съобщаваме, че Уили Нелсън не се чувства добре и по нареждане на лекаря му беше препоръчано да почива през следващите четири дни.

"Очаква се той да се възстанови бързо и да се присъедини към турнето на Outlaw Music Festival следващата седмица. Междувременно Лукас Нелсън и Фамилията бенд, заедно с няколко гости, ще изпълнят специален сет, който ще включва класически и други песни на Уили."

Още: Уили Нелсън написа книга за историите зад неговите песни

Дългогодишната кариера на Уили Нелсън

Снимка: Getty Images

Изпълнителят на "Blue Skies" наскоро призна, че е изумен, че кариерата му е продължила толкова дълго. Запитан как е поддържал толкова дълга кариера, през декември той отговори: "Аз също не знам. Имам енергията да го правя и желанието... Не съм се отказал. На 90 години съм, може би трябва да го направя." Но Уили признава, че често си мисли за пенсиониране. "Всяка вечер се отказвам. След всяко турне си казвам, че това е всичко. И тогава отново получавам желание да се върна.", пише БГНЕС.

Още: Coldplay с нов сингъл и обяснение в любов (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес