Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това ли наистина ще са участниците в "Като две капки вода"? (СНИМКИ)

14 февруари 2024, 20:33 часа

Едно от най-очакваните предавания в предстоящия ТВ сезон определено е "Като две капки вода". Както винаги, от продукцията упорито крият имената на участниците и с това подхранват още повече спекулациите по темата.

Журито вече е ясно, но за участниците и медии, и фенове упорито гадаят. В интернет пространството се предполага за много и най-различни имена, но някои от тях се повтарят и това дава "хляб" на конспираторите да смятат, че щом толкова много се споменават, значи е силно вероятно да са точно те.

Още: "Като две капки вода" стартира с благотворителност. Ето кога

За кои звезди се говори, че ще са част от "Като две капки вода"

Елена Атанасова

Снимка: All Inclusive/Facebook

Актрисата Елена Атанасова е една от главните героини в комедийния сериал на NOVA "All Inclusive". Смята се, че тя ще е един от участниците в новия сезон на "Като две капки вода", но никъде няма потвърдена информация за нейното включване в шоуто за имитации.

Още: Огромна новина за новия сезон на "Като две капки вода"

Владимир Зомбори

Източник: Чиприан Б.

Още един актьор е спряган за имитатор в "Като две капки вода". Става дума за Владимир Зомбори, който пък е в главната роля в сериала "Вина" по БНТ1.

Християна Лоизу

Снимка: Румен Скрински/Actualno.com

Една от най-добрите певици у нас, излезли от музикалните състезания през последните години, определено е Християна Лоизу. Дали наистина ще стане част от "Като две капки вода" обаче ще разберем съвсем скоро.

Панайот Панайотов

Снимка: Студио Actualno

Звездата на българската естрада едва ли ще предизвика "мижав интерес", ако действително се включи в състезанието за имитации, така че с интерес ще следим дали наистина е един от участниците.

Джулиана Гани

Снимка: GULIANA GANI/Instagram

Джулка е една от любимките на Магърдич Халваджиян и дори за кратко време бе част и от друго продуцирано от него шоу - "Маскираният певец". Скоро ще разберем дали наистина ще имитира различни певци и групи.

Иво Аръков

Снимка: Ivo Arakov/Instagram

Много талантлив и любимец на дамската част от зрителите - Иво Аръков би бил прекрасно попълнение в "Като две капки вода", защото най-вероятно ще се включи ударно.

Мария

Снимка: Мария/Facebook

Е, без попфолк няма как да се мине, така че името на Мария не е никак изненадващо. Дори и слухът, че тя влиза в "Като две капки вода" да се окаже неверен, почти сигурно е, че ще има представител на този жанр.

Наско от Б.Т.Р.

Снимка: PR

Ако класическият рок има присъствие в лицето на Наско от Б.Т.Р., то предаването със сигурност ще спечели много. Само след броени дни ще разберем дали наистина той ще се включи.

Още: Най-добрите имитации на Владимир Михайлов в "Като две капки вода" (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес