Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Том Круз и руската му тръпка: Как актьорът нае цял етаж в луксозен ресторант за вечеря с Елсина Хайрова

18 декември 2023, 09:55 часа

61-годишният Том Круз наел целия етаж на луксозен лондонски ресторант за романтична вечеря с новата си любов - 36-годишната рускиня Елсина Хайрова. Актьорът се постарал да ухажва новата си любов чрез поканата за изисканата романтична вечеря.

Звездата от "Мисията невъзможна", който за пръв път беше забелязан с 36-годишната бивша съпруга на олигарх миналата седмица, е наел цял етаж от известния ресторант "Новиков" в Мейфеър за романтичната вечеря за двама. Според изданието "The Sun" Том, чието състояние възлиза на 500 млн. паунда, е похарчил 500 паунда за вечеря с омар и суши за него и Елсина. Източник споделя пред изданието: "Том изглеждаше много влюбен и държеше да чуе всяка дума на Елсина. Двамата изглеждаха физически много близки."

В един момент към тях се присъединил и американският охранител на Круз, който се намесил, след като един от служителите поискал снимка. Еслина била облечена в блестяща рокля и черно кожено палто. "Том беше много щедър и даде 100 паунда бакшиш на персонала, преди двамата с Елсина да се измъкнат през страничната врата и да се насочат към колата", казва още свидетелят на срещата.

Още: Неочаквани новини за Том Круз: Актьорът се отказва от сциентологията

Коя е Елсина Хайрова

Хайрова, която е бивш модел, има британско гражданство, а преди това беше женена за руския магнат Дмитрий Цветков, с когото живееше в имение на стойност 22 млн. Домът им бе в Съри, но са пребивавали и в къщи в Лондон на стойност 18 млн. паунда. Двойката притежаваше и имоти в Дубай и Кипър, както и коли, бижута и колекции от произведения на изкуството на стойност милиони лири.

Техният скандален развод попадна в заглавията на вестниците през лятото, след като Хайрова беше обвинена, че е укрила значителни активи от бившия си съпруг, включително колекцията си от чанти на стойност 1 милион паунда.

Именно бившият ѝ съпруг предупреди актьора, че на новата му любов трудно може да се угоди - и твърди, че по време на бурния им 11-годишен брак той е похарчил изумителните 10 млн. паунда за дрехи и още 2 млн. паунда за чанти.

В ексклузивно интервю за "MailOnline" от своето имение в Съри магнатът Цветков заявява: "Независимо с кого е тя - с Том Круз или с някой друг, той трябва да бъде наясно, че тя обича хубавите неща в живота и има скъп и луксозен вкус. Том трябва да държи очите и портфейла си широко отворени.", пише БГНЕС.

Още: Том Круз става продуцент на сериал "Мисията невъзможна"

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес