Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Точният момент, в който Мария Бакалова научава, че е номинирана за "Оскар" (ВИДЕО)

08 юни 2023, 21:00 часа

През 2021 г. българската актриса Мария Бакалова получи номинация за "Оскар" за най-добра поддържаща женска роля, с което направи дългоочаквания пробив на млад и талантлив български представител на най-високо ниво в Холивуд. Въпреки че не спечели наградата, Мария и до ден днешен е пример за трудолюбие и целеустременост и вече е активна част от "машината за пари и слава", за която всички актьори по света мечтаят.

ОЩЕ: Мария Бакалова снима филм с Жан Рено

Тези дни в необятното интернет пространство отново се появи видеото, в което се вижда точният момент, когато Мария Бакалова разбира, че е номинирана за награда "Оскар". Тя научава хубавата новина по време на снимките на филма "The Bubble". Докато заснема сцена, в която Мария си партнира с Педро Паскал, режисьорът Джъд Апатоу спира снимачния процес без никакво предупреждение, за да каже нещо много важно на нищо неподозиращата българка.

Гледайте клипа, за да видите уплашения поглед на Мария, която не знае защо се спират снимките и безценната ѝ реакция, когато най-сетне разбира причината:

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес