Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Създават филм за Матю Пери. Ето кой актьор ще го изиграе

10 ноември 2023, 07:43 часа

Докато светът все още скърби за внезапно отишлия си Матю Пери, вече се говори за биографичен филм за него. Не само това, ами дори се знае кой актьор е посочен от самия Пери като най-подходящ да го изиграе. Става дума за Зак Ефрон.

Зак Ефрон

Снимка: Getty Images

Още: С ето тази песен на Питър Гейбриъл изпратиха Матю Пери в последния му път (ВИДЕО)

Самият Ефрон наскоро сподели как е реагирал на новината, че Матю Пери иска актьорът от "Училищен мюзикъл" да го изиграе в биографичен филм. "За мен беше огромна чест", каза Ефрон пред телевизия "Extra" по време на премиерата на предстоящия му филм "Железният нокът" в Далас. "Щеше да е изключително да го направя, разбира се, просто все още съм наистина опустошен от факта, че той си отиде. Да, ще видим какво ще стане", добавя Ефрон.

Жената, с която Пери се среща ден преди смъртта си

Миналата седмица Атина Кросби, която потвърди, че е жената, забелязана да обядва с Пери в хотел "Бел Еър" ден преди той да почине на 54-годишна възраст, заяви, че актьорът от "Приятели" се е справял "чудесно" и е смятал "скоро" да помоли Ефрон да го изиграе в биографичен филм.

Снимка: Getty Images

"Той каза, че иска да направи филм за живота си и че е работил със Зак Ефрон в миналото по един филм, заявявайки, че иска точно той да го изиграе като по-млада версия в предстоящ биографичен филм за него и че скоро ще го помоли да го направи", казва тя пред "Entertainment Tonight".

Още: Създават фондация на името на Матю Пери

"Той просто нямаше търпение да сподели повече за своята история и за възстановяването си от пристрастяването и наистина да се застъпи за тази кауза, за да помогне на повече хора", добавя Кросби.

За съвместната работа на Пери и Ефрон

Ефрон и Пери си партнираха в комедийния филм "Отново на 17" от 2009 г., в който Ефрон играеше по-младата версия на героя на Пери, Майк О'Донъл - 37-годишен баща, който се превръща отново в 17-годишния си син, за да пренапише живота с, припомня БГНЕС.

Миналата година Пери разкри, че Ефрон все пак веднъж е отказал възможността да изиграе по-младата му версия. Говорейки в радиопредаването на SiriusXM "Pop Culture Spotlight with Jessica Shaw", той каза, че току-що е завършил сценария за филм, който е искал да режисира. "Имам малка роля в него. Написах я за себе си и след това осъзнах, че съм 20 години твърде стар, за да я изиграя", казва Пери.

Още: Приятели завинаги: Последно сбогом с Матю Пери (ВИДЕО+СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес