Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Събориха дома на Антонио Бандерас: Бил незаконна постройка (ВИДЕО)

18 юли 2024, 13:05 часа

Решение на испанския съд от 2015 г., в което се казва, че къща, собственост на Антонио Бандерас, трябва да бъде съборена, най-после влезе в сила. La Gaviota - морският дом на актьора в Марбея, бе разрушен, като с това се сложи край на една доста заплетена история, започнала още през далечната 1995 г.

Историята на къщата

През 1995 г. кметът на Марбея - Хесус Жил, построява въпросната къща, макар че мнозина смятат, че той реално няма право на това. Първоначално сградата принадлежи на журналистката Енкарна Санчес. Тя обаче умира и през 1997 г. Антонио Бандерас става новият собственик. Именно в тази красива къща на плажа актьорът прекарва много време в следващите 20 години и изживява най-хубавите моменти от брака си с Мелани Грифит.

Още: Антонио Бандерас разкри каква е причината да не стане певец

През 2009 г. обаче в испанските медии започват да се появяват публикации относно имота. Година по-късно къщата е узаконена, заедно с много други съседни имоти, но по-късно легализацията е отменена. В един момент Бандерас е принуден да отчужди голяма част от имота си и да го върне на градската управа, тъй като по кадастърния план това не са площи, обозначени за строеж. "Не съм извършил нищо незаконно. Закупих тази къща от трети човек и всички документи бяха изрядни. Ако градската управа ме е подвела, аз нямам вина за това.", каза през 2013 г. Бандера пред "Vanitatis".

Още: Мелани Грифит най-после махна сърцето с Антонио Бандерас от рамото си: Кой го замести? (СНИМКА)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес