Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Световноизвестното риалити "Кухнята на Ада" скоро и у нас

13 декември 2017, 15:50 часа

Световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen стартира в ефира на NOVA през пролетта на следващата година с водещ шеф Виктор Ангелов.

Предаването, на което лице в САЩ е най-популярният готвач в света Гордън Рамзи, ще е част от пролетния сезон на телевизията, а всички желаещи да участват, могат да се запишат за кастинг на адрес nova.bg/HK. Победителят ще получи 100 000 лв. и договор в ресторанта на шеф Ангелов.

Телевизионното зрелище Hell’s Kitchen – формат на ITV Studios, се излъчва в 19 държави по целия свят с над 50 сезона, повече от 700 участници, а броят на зрителите надхвърля 6 млн. в глобален мащаб.

"Hell’s Kitchen е най-голямото кулинарно предизвикателство - както за мен, така и за участниците. Форматът комбинира способността на шеф готвачите да се справят с поставените задачи с кулинарния им талант пред погледа на цяла България. Освен амбициозни готвачи, търсим кулинарни таланти със силни характери, защото професионалната кухня е подчинена на висока дисциплина. Може да си добър шеф, но за да си добър състезател се изискват различни качества", споделя шеф Виктор Ангелов.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес