Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Светлана Гущерова притеснена за психичното състояние на дъщеря си

02 юли 2024, 13:54 часа
Реклама

През истински кошмар преминава плеймейтката Светлана Гущерова. Многодетната майка сподели, че голямата ѝ дъщеря Анелия все още не може да се възстанови от шока, който е преживяла, след като е присъствала на нападението на майка си.

Вижте още: Звезда от "Игри на волята" ще участва в нов български филм (СНИМКИ)

Припомняме ви, че преди месец Гущерова се оплака, че  медалист по борба от Пекин 2008 Кирил Терзиев я е причакал с колата си и след това я е ударил, в следствие на което ѝ е счупил зъбите и ѝ откъснал кичур коса. Всичко това се е случило пред 4-те деца на Светлана, които са били в колата с нея.

В последствие спортистът e с обвинение за закана за убийство. В момента тече съдебно дело. Плеймейтката сподели в Instagram, че най-голямата ѝ дъщеря има сериозна травма от преживяното.

"Имам 4 деца, за които трябва да се грижа, но най-вече ме тревожи стресът, който този случай оказва върху децата ми, най-вече върху Ани, която все още изпитва страх да се прибира", написа Гущерова.

Вижте още: Откриват мащабна изложба, посветена на Барби

Съпругът на Светлана също е много притеснен за дъщеря им и е твърдо решен да потърси съдействие от психолог, за да помогне на детето да преодолее шока.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес