Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стана ясно защо Том Ханкс бе толкова гневен на червения килим в Кан (СНИМКИ)

25 май 2023, 11:52 часа

Една от звездните вечери на кинофестивала в Кан ще се запомни не само с бляскавите рокли и звездите, преминали по червения килим, но и със случка с Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън, която предизвика сериозно напрежение.

По време на официалното пристигане за представянето на новия филм на Уес Андерсън "Asteroid City", фотографите уловиха момент, в който актьорът Том Ханкс, придружаван от Уилсън, сериозно повишава тон на човек от организаторите. Чуждестранните медии веднага отбелязаха случката като особено изненадваща, тъй като Ханкс не е известен с изблици на гняв и пререкания. На кадри от случката се вижда изкривената физиономия на Ханкс и как той жестикулира към член на екипа на фестивала, искайки някакво обяснение.

След множеството спекулации за причината за скандала и излизането на най-различни измислени истории, съпругата на Ханкс - Рита Уилсън, сама разкри какво точно се е случило на червения килим в Кан. Според нея, наоколо е било толкова шумно, че се е наложило да разменят няколко думи с члена на екипа посредством викане, за да разберат в коя посока трябва да се насочат, според програмата на фестивала.

"На това му се казва "Не те чувам! Хората викат. Какво каза? Къде трябва да отидем?" Но тази история не продава, нали? Добър опит. Изкарахме си страхотно. Гледайте "Asteroid City"!", написа в социалните мрежи Уилсън и така разясни причината за противоречивите снимки.

ОЩЕ: Жена с рокля в цветовете на Украйна се заля с "кръв" на фестивала в Кан (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес