Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стана ясно дали в тялото на Матю Пери са открити наркотици

01 ноември 2023, 14:51 часа

Пет дни след трагичната смърт на Матю Пери, известен като Чандлър Бинг в сериала "Приятели", причината за смъртта му все още е неясна, но първите резултати са налице. Както се изисква от разследването в подобна ситуация, са извършени токсикологични тестове, за да се установи възможното наличие на вещества в организма му. Самият актьор никога не е крил факта, че се е борил с наркотична и алкохолна зависимост.

Според резултатите от тези първоначални медицински тестове, разкрити от TMZ на 1 ноември, в тялото на Матю Пери по време на смъртта му "не е имало фентанил или метамфетамин".

Полицията заяви, че това са първоначалните резултати от тестовете, които са "по-малко задълбочени" от по-подробната аутопсия и токсикологичен анализ, които трябва да бъдат извършени през следващите 4 до 6 месеца. Причината за смъртта все още не може да бъде определена от съдебните патолози.

Още: От какво умря Матю Пери? Ето кога ще излязат резултатите от аутопсията

Снимка: Getty Images

Трагичната смърт на Матю Пери

На 28 октомври Матю Пери беше намерен в безсъзнание в джакузито на калифорнийската си вила от своя асистент. След пристигането на службите за спешна помощ актьорът не е могъл да бъде реанимиран. Трагичната му смърт предизвиква вълна от почит по целия свят. Фенове от няколко поколения скърбят за загубата на своя Чандлър Бинг.

Още: Вижте последната снимка на Матю Пери, с която ни е предупреждавал за смъртта си (СНИМКА)

След реакцията на създателите на "Приятели", останалите 5 звезди от ситкома (Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк и Дейвид Шуимър) споделиха с "People" общо изявление за загубата на своя приятел: "Ние бяхме нещо повече от съквартиранти. Ние сме семейство. Засега ще отделим малко време, за да скърбим и да преживеем тази неописуема загуба".

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес