Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сноубордистката Сани Жекова се омъжи (СНИМКИ)

26 юли 2023, 11:18 часа
Реклама

Най-добрата ни сноубордистка Александра Жекова се е омъжила за любимия си мъж Христо в началото на месеца. Това стана ясно от снимки, които тя самата качи в своя официален Instagram акаунт. Двамата влюбени са се врекли във вечна вярност на 12 юли.

Освен граждански, Сани и Христо са сключили и църковен брак в столичния храм "Света София".

"Днес искам да отпразнувам невероятната сила на истинското семейство. Не става дума за кръвни родства или формалности, а по-скоро за дълбоката връзка, която споделяме с онези, които ни издигат и ценят безусловно. На теб, любов моя, Христо, благодаря ти, че си моята скала и стоиш до мен във всичко. Твоята непоколебима подкрепа и любов ми дадоха силата да преодолея трудностите по пътя", пише в част от публикацията на Жекова.

Снимка: Alexandra V Jekova/Instagram

"Искам да благодаря и на Адриана и Мартин, които бяха свидетели и уважиха нашия съюз. Вашето присъствие направи специалния ни ден още по-магичен. На моите невероятни шаферки - вие сте моят суперотбор! Благодаря ви, че сте до мен и изпълвате живота ми със смях и щастие.

И нашите мили вдъхновяващи родители, семейства и най-близки приятели: вашата любов и добри пожелания направиха сватбения ни ден незабравим. Благодаря ви, че споделихте щастието ни в най-специалния ни момент.

На 12 юли 2023 г. поехме на това прекрасно пътешествие заедно и това е само началото. Ти, аз и нашата обичана Христина. Нека продължим да градим живота си заедно на основата на уважение, любов и щастие!", се казва в емоционалния текст, написан от Сани Жекова.

Още: Сани Жекова: Благодаря на всички, които вярваха в мен

Снимка: Alexandra V Jekova/Instagram

Сватбата на Сани и Христо се случва две години след като те станаха родители. Малката Христина се роди през септември 2021 г.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес