Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сложил ли си е Филип Киркоров импланти на дупето? (ВИДЕО)

19 април 2023, 13:46 часа
Реклама

Любовта на Филип Киркоров към пластичната хирургия отдавна е известна, но в последно време връзката им е прераснала в опасна обсесия. Феновете на пропутинския певец наскоро се шокираха от нестандартното му решение да се подложи на пластична операция за придобиване на плочки на корема, а "поправките" по лицето му отдавна вече не правят впечатление.

И все пак - импланти на дупето? В една от последните му публични изяви Филип Киркоров сам се похвали с новопридобитото си дупе, като го "разходи" по сцената, за да може публиката да го види добре. Облеклото на Киркоров явно е съобразено с новите му извивки, защото идеално подчертава задните му части.

Снимка: Скрийншот/Telegram

Според феновете на певеца няма никакво съмнение, че става дума за пластична корекция. Има и мнения обаче, че все пак е възможно Киркоров да е носил подплънки под костюма. Така или иначе от видеото, което предстои да гледате, си личи, че Филип Киркоров трудно се движи, като причината най-вероятно е, че все още не се е възстановил напълно от всички оперативни намеси, на които се е подложил в последните месеци.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес