Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Симона от Hell's Kitchen за сватбата с Димитър: Не се чувствам готова

20 юни 2024, 14:20 часа

Наскоро ви разказахме, че въпреки многобройните твърдения, че Симона и Димитър от Hell's Kitchen са се разделили, двамта все още поддържат пламъка на тяхната любов, който се зароди в Кухнята на Ада. В интервю за NOVA двойката разкри какви са емоциите им след предложението за брак, което Митко отправи към Мони в един от последните епизоди на риалитито и дали скоро ще има сватба. 

Реклама

Снимка: NOVA

Още: Алекс Гърдева от "Ергенът" с нова чиста любов (СНИМКА)

Ще има ли сватба? 

Мони не скри, че днес малко съжалява, че предложението на Митко се е случило пред толкова много погледи и в ефир. "Всяко едно момиче от малко мечтае за подобно предложение, има си в главата вече една мисъл как иска да бъде. Очаква го. Аз най-малко съм очаквала подобно предложение в национален ефир. Исках малко по-интимно да бъде", призна тя и загатна, че когато дойде времето, "ще има истинско сериозно предложение".

Още: За какво ще използва парите си победителят от Hell’s Kitchen Чоткин?

"Аз смятам, че за годините си не се чувствам още готова за сватба. Има доста време, път и смятам, че най-добре е, когато двама души се опознаят, тогава да предприемат такива стъпки, защото всеки изминал ден ти опознаваш човека до теб и с течение на времето решаваш дали е твоят човек или не е", обясни тя.

Митко също призна, че не е бил подготвен да срещне любовта в предаването и каза, че  според него  предложението за брак "трябва да е планирано предварително и да се направи по по-специален начин". Той разкри, че връзката им се развива добре. "Почти всеки ден сме заедно. Минаваме през всякакви моменти и виждаме съответно реакцията на другия", казва той.

Още: След враждата в Hell's Kitchen: Алекс Гърдева говори за Бони (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес