Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Симона от Hell's Kitchen призна истината за отношенията си с Димитър

14 юни 2024, 10:20 часа
Реклама

Освен победителят Чоткин в тазгодишния сезон на Hell's Kitchen една от най-обсъжданите теми, свързани с предаването, е връзката на Симона с Димитър, между които чувствата пламнаха по време на участието им в шоуто. Отношенията им накараха зрителите да се запитат дали чувствата им са истински или двамата са задълбочили отношенията си като стратегия за победа.

Още: За какво ще използва парите си победителят от Hell’s Kitchen Чоткин?

В популярен подкаст в YouTube  известната като Мони Бонбони разкри, че цялото ѝ поведение във формата е плод на добре обмислена стратегия. Тя призна, че само шеф Ангелов я е респектирал. Въпреки че тя е само хоби готвач, каза, че съперниците ѝ професионалисти не са я притеснявали изобщо. "Познати ми казваха, че те ще ме смажат, но аз ги смазах психически. Те бяха по-добри от мен, но аз знаех къде да ги натисна, за да рухнат и да си тръгнат преди мен", това разкри родопчанката.

Снимка: NOVA

Още: Станислав от Hell's Kitchen с разтърсваща изповед за отношенията с баща си

Истината за Димитър

След като се оказва, че действа стратегически, всички се питат дали взаимоотношенията на Симона и Димитър не са част от плана как да играят. Мони разкри, че с Димитър са заедно, макар че има твърдения, които определят любовта им за фалшива. Симона обясни, че те продължават и развиват връзката си, без да я афишират.

Снимка: NOVA

Още: След враждата в Hell's Kitchen: Алекс Гърдева говори за Бони (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес