Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сийл отрича Хайди да му е изневерявала

03 септември 2012, 13:34 часа

Интервю със Сийл провокира медиите, които заговориха, че Хайди Клум е изневерявала на бившата си половинка по време на техния съвместен живот. Оказва се обаче, че журналистите са интерпретирли думите на звездата доста погрешно.

Сийл би искал да изясни, че не твърди, че Хайди му е изневерявала по време на тяхната връзка”, заяви говорител на звездата пред сп. People. „По-скоро той сподели, че разводът им не е приключил и двамата се водят все още за женени пред закона.

49-годишният Сийл бе запитан във въпросното интервю какво мисли за новата любов на Хайди Клум с нейния бодигард. Певецът заяви: „Това се случва, когато хората се разделят. Продължават напред и срещат нови хора в живота си.”

„Е, не очаквах нищо добро от него (има предвид бодигарда). Мислех, че Хайди ще покаже малко повече класа и поне ще изчака да се разделим, преди да реши да палува с прислугата”, допълни звездата и именно това допълнение остави впечатлението, че връзката на Клум с бодигарда е започнала още по време на съвместния живот на Сийл и Хайди.

Редактор: Калина Здравкова

 

 

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес