Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сбогом, Цър-пър: Алек не даде роза на Виктория и разочарова зрителите

19 април 2024, 13:31 часа

В последния епизод на "Ергенът" (18 април), Александър Младенов избра да не даде роза на спортния мениджър Виктория, която се сдоби в прякора "Цър-пър", даден от другите момичета.

Елегантното изгонване на Виктория предизвика вълна от негативни коментари в интернет. Потребителите осъдиха решението на Алек да повярва на Валерия и го отдадоха на това, че именно с Валерия най-желаният ерген достигна до истинска интимност.

"Алек притежава всичко, за което съм мечтала… Ако не намери жената в предаването, може животът пак да ни срещне, знае ли човек", сподели надеждата си тя, след като не получи златна роза от "ергена". "Благодаря ти, че беше тук!" – с тези думи Алек изпрати Виктория, а тя, от своя страна, го посъветва: "Послушай сърцето си и отвори очите си!".

Още: 60-годишен зарязал Маги от "Ергенът" заради по-млада

Какво се случи в епизода

Тази седмица зрителите на bTV станаха свидетели на горещи страсти, разтърсващи обрати и фатални сблъсъци. Своята покана за индивидуална среща Алек отправи към чаровната Йоана, с която се отправиха на романтично пътешествие към красивия остров Халки. За да изрази чувствата си, "ергенът" реши да подари на стюардесата скъпоценно бижу, което неминуемо предизвика коментари от страна на останалите момичета при завръщането ѝ в имението.

Снимка: bTV

Още: Мария от "Ергенът" ядоса зрителите с мнението си (СНИМКА)

След края на вчерашната групова среща на плажа, която завърши с роза за Надя, Алек неочаквано помоли Валерия да не си тръгва и да го придружи. Малко по-късно той я заведе на вечеря край морския бряг, където двамата споделиха изключително чувствени моменти. Основна тема на разговор по време на вечерния коктейл бе съмнението на Надя, че Алек и Валерия са прекрачили границата и са били интимни. Ироничното потвърждение от страна на студентката обаче ѝ коства последна роза на Церемонията, с предупреждение от Алек, че само веднъж дава втори шанс.

Снимка: bTV

Още: В "Ергенът" за истинската любов: Барбара издаде защо не я е открила

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес