Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Поредна двойка отпадна от Dancing Stars, a нови две получиха максимален резултат (ВИДЕО+СНИМКИ)

27 март 2024, 11:08 часа

Обичана и артистична двойка си тръгна от Dancing Stars, а на върха на магнетичното танцово шоу по bTV изведнъж стана тясно. Това е равносметката след вечерта, в която състезателите прогориха паркета, вдъхновени от вечните музикални хитове.

Шеста отпаднала двойка

Бляскавото танцово шоу Dancing Stars приключи за актьора Даниел Пеев-Дънди и партньорката му Елена, които се разделиха с журито и публиката след пламенно пасо добле по хит на Queen.

Снимка: Dancing Stars/Facebook

Те събраха най-малко точки след гласуването на журито и зрителите. "Феноменално преживяване, аплодисменти за всички! В Dancing Stars заобичах танците. Елена ме накара да си повярвам и да вкарам настроение и чрез това изкуство", каза Дънди, който се превърна в масов любимец с бохемското си чувство за хумор и огромно старание на дансинга.

@dancingstarsbulgaria 👑🎤 Дънди и Елена омагьосаха всички със своето завладяващо пасо добле по песента “Бохемска рапсодия“ на великите „Куин“. Те несъмнено ни потопиха в страстната атмосфера на танца #dancingstars #dancingstarsbulgaria ♬ original sound - Dancing Stars Bulgaria

Още: Нагласено ли е? Филип Буков коментира Dancing Stars след отпадането си (СНИМКИ)

Двойки с максимални резултати

В нощта на поп и рок хитовете първото място беше атакувано не от една, а от две изумителни двойки. Каскадьорът Валери Григоров и половинката му на паркета Дорина взеха максималните 40 точки от журито с чувствена, но и елегантна румба по музика на сър Елтън Джон.

Снимка: Dancing Stars/Facebook

Папи Ханс и Ани също станаха номер едно във временното класиране след четири заслужени десетки от съдиите. В чарлстон по песен на Kula Shaker те съчетаха изумителна техничност и талант.

Още: Невероятно: Първа двойка с максимален резултат в Dancing Stars (СНИМКИ+ВИДЕО)

Снимка: Dancing Stars/Facebook

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес