Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Певицата Йоана Димитрова за майчинството и завръщането към музиката: Всичко е тотално различно от ежедневието ми

13 септември 2024, 17:16 часа

Кариерата на Йоана Димитрова като изпълнител с авторска музика започва с участието ѝ в музикалния формат X Factor. След двегодишна пауза тя отново се завръща, за да зарадва почитателите си с нова музика. В популярен онлайн подкаст тя разказа за майчинството и новата си песен "Розова утопия".

Тя и партньорът ѝ Леонид имат малка дъщеричка Алая, която наскоро стана на една година. Певицата е популярна в социалните мрежи и има изграден стил на обличане. Често споделя с последователите си красиви снимки, на които показва любимите си тоалети и смели комбинации.

А ето какво разказа за майчинството:

"Като всички майки - по цял ден съм си майка с рошава коса, без никакъв грим, с количката навън. Ставам рано, постоянно правя нещо вкъщи. Реално всичко в момента е тотално различно от ежедневието ми и е някак за разнообразие. Всичко, което правя в Instagram, музиката, това ме разнообразява и ме доближава до самата мен. И съм много благодарна, че имам възможността да правя тези неща, защото когато си майка влизаш в една рутина, която те завърта и забравяш за себе си. И когато имаш възможността да правиш нещата, които обичаш в страничен план, е много хубаво". Изпълнителката подчерта факта, че нейната майка и майката на партньора ѝ много ѝ помагат в отглеждането на детето.

Още: Влогърката Валери Йорданова разкри пола на бебето на екзотична дестинация (ВИДЕО)

Вдъхновението за "Розовa утопия"

По проекта тя работи заедно с Искрен Тончев - Искрата. "Винаги съм искала да направя парче с Искрата, защото всичките му парчета много ме зареждат и сякаш много се доближават до това, което искам да творя" – откровено сподели Йоана, която се надява и в бъдеще да има възможност да работи с музиканта.

Тя обясни за избора на интересното заглавие. "Песента се казва така, защото това е един от най-розовите ми етапи в живота. Тази дълга пауза от две години беше напълно на място, за да успея аз в момента да съм вдъхновена да творя и да видя, че всъщност не е нужно да направиш най-перфектното парче, а просто трябва да пускаш музиката, която ти харесва, защото това е идеята да си артист." За "розовия етап", който свързва с появата на детето си, тя сподели, че въпреки майчинството това е период, в който успява да снима, да ходи на любими брандове извън България. Тя призна, че определено се чувства благословена. "Много се радвам, че успяхме да вмъкнем този мой розов период в толкова свежа песен. Искам и хората, когато стане зима, да се сещат за лятото с нея", сподели с усмивка изпълнителката.

Още: Актрисата Климентина Фърцова трогна всички с нови СНИМКИ на бебето си

Видеото е заснето с най-добрия приятел на Йоана, който е фотограф. "Щяхме да се избием буквално" – пошегува се тя. "Постоянно на обработката се карахме, защото той вече беше много уморен, тъй като имаше много натрупани ангажименти. Аз исках да обработваме парчето от сутрин до вечер, за да успеем да пуснем парчето по-бързо" – разказа Йоана и допълни, че на моменти дори е обработвала сама.

Видеото е заснето в близост до Монтана на язовир Огоста. "Беше много интересно, защото трябваше да ме оставят с лодка в средата на язовира" – обясни певицата. Без да има дъно, въпреки че може да плува, тя призна, че психически е била напрегната заради голяма рокля, с която е била облечена. Въпреки притеснението Йоана е успяла да контролира психиката си, а кадрите с дрон са се получили отлично и без инциденти.

Още: "По-близо" до феновете: Ирина Флорин разказва любовна история в новата си песен (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес