Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Няма да я познаете. Вижте как е изглеждала Виолета от "Игри на волята" преди 10 години (СНИМКИ)

13 септември 2024, 09:45 часа

Коментирана, критикувана, но и аплодирана - Виолета от "Игри на волята" 5 определено е една от най-изявените жени, влизали някога в екстремното риалити. Със своите физически качества, а още повече със стратегическата си игра и конфликтните ситуации около нея, тя със сигурност не остави феновете на предаването безразлични. Виолета влезе в риалити формата заедно с дъщеря си Денислава, като двете успяха заедно да стигнат до финала като женско дуо.

Снимка: "Игри на волята: България"/Facebook, Колаж: Actualno.com

В момента се занимава със собствена кариера, свързана с недвижими имоти и живее в Америка, а в началото на седмицата стана ясно, че отново е в България за участие в предаването "Черешката на тортата". Въпреки че е отдадена на личния си бизнес, тя поддържа добра форма с редовни тренировки. А ето как е изглеждала преди 12 години.

Още: Култов участник от "Игри на волята" вдигна голяма сватба (СНИМКИ+ВИДЕО)

Винаги готова за победа

Като професионален състезател по бодибилдинг Виолета е участвала в много турнири. От снимките ѝ в социалните мрежи отпреди личи, че се е справяла отлично. На кадрите можем да видим неверояната ѝ фигура от този период, която продължава да поддържа и днес.

Posted by Violeta Staykova on Wednesday, October 24, 2012

А зад гърба си тя има много постижения, с които се гордее.

Posted by Violeta Staykova on Wednesday, October 24, 2012

Още: Щастлив съм: Финалистът от "Игри на волята" 5 Иван Рълев призна, че има жена до себе си

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес